Onze aanpak

Temidden de Loonse boomgaarden en in de schaduw van de plaatselijke fruitveiling ligt de bvba Jamart. Strategisch kan het niet beter want ons bedrijf is gespecialiseerd in de productie van houten fruitpaloxen en fruitverpakkingskisten. Onze klanten zijn voornamelijk fruitveilingen, fruitexporteurs en sorteerbedrijven.

Bij JAMART kunnen we je de laagste prijzen garanderen omdat wij onnodige kosten vermijden en onze werkmethodes zo efficiënt mogelijk houden.

Kwaliteit

Met de fruitverpakkingskisten van JAMART bvba presenteert u uw producten op een aantrekkelijke, natuurlijke en kwaliteitsbehoudende manier. Wij werken steeds met vers aangevoerd hout.

Wij beschikken over een ISPM n°15 certificaat. Een ISPM n°15 normering is vereist voor export naar verschillende landen. Informatie per land is te vinden op : www.ctib-tchn.be

Efficiëntie

JAMART bvba fabriceert alle gangbare standaard afmetingen. Al onze producten zijn goed stapelbaar en passen perfect op standaardpalletten. De houten kistjes zijn stevig genoeg zodat pallets in de koeling zonder reksystemen op elkaar kunnen gestapeld worden en dus minder ruimte in beslag nemen.

Flexibiliteit

JAMART bvba stelt 20 vaste medewerkers te werk. Voor de productie van kisten staan twee geautomatiseerde productielijnen opgesteld met een gezamelijke capaciteit van 50.000 kisten per dag. Om dringende en onverwachte bestellingen op te vangen beschikken we over ruime opslagmagazijnen en een eigen transportdienst.

Door het kort opvolgen van de marktevoluties en het analyseren van het verbruik van de voorbije jaren, berekenen wij voor onze klanten proactief de vraag naar onze kisten. Zo spelen we flexibel in op de vraagpieken.

Snelheid

JAMART bvba bedient haar afnemers op basis van “just in time”. Onze eigen transpordienst Stijn Jamart bvba garandeert een snelle en accurate levering.